Felicitari cu ziua de nastere pentru fiica de la mama in proza. Urare pentru fiica mea

Felicitari cu ziua de nastere pentru fiica de la mama in proza Rating: 9,3/10 1662 reviews

Felicitare cu ziua de nastere

felicitari cu ziua de nastere pentru fiica de la mama in proza

Ai mai urcat o treaptă dintr-a vieții scara, eu îți doresc din suflet a 100 primăvară, iar când te vei uita-napoi pe treptele urcate, sa nu vezi urme de noroi, ci faptele curate. Fii mai departe îngăduitoare, blândă şi ageră, spontană şi mândră. Cu acest prilej se organizează o masă festivă ori o petrecere. Chiar și atunci când creșteți … Chiar și atunci când cresc, noi întotdeauna mergem să fim fetița noastră. Să ai parte numai de împliniri, satisfacţii, multă sănătate. Aşa încât, ceartă-te de câte ori te simţi egoistă, de câte ori te muşcă de inimă şarpele răutăţii, al invidiei sau al minciunii.

Next

Felicitari

felicitari cu ziua de nastere pentru fiica de la mama in proza

Să te știu așa o viață Fără chin și supărări Cu zâmbet frumos pe față S-aduni multe primăveri. In aceasta zi de primavara iti adresez un gand bun si curat, dar si un martisor din suflet. Varsta nu mai aduce intelepciune. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele. Vreau sa-ţi spun că oamenii mari, nu sunt fericiţi tot timpul. Sincere cu ocazia zilei de naștere! Îţi doresc sa te bucuri de tot ce ai şi te face fericit şi de tot ce îţi lipseşte pentru a fi de doua ori mai fericit! Esti cea mai buna mama din lume.

Next

A fi mama: Urare de ziua de nastere pentru copil

felicitari cu ziua de nastere pentru fiica de la mama in proza

Fericirea este ascunsă în lucruri imposibil de măsurat. Dau şi eu un mesaj simpatic şi nu sun pentru că nu am bani, în ziua în care şi soarele se scoală noaptea sa-ti ureze La Mulţi Ani Tot ce-ţi doreşti, tot ce-ti lipseşte, un mesaj de La Mulţi Ani de la cel ce te iubeşte Lumea toată-i trecătoare, oamenii se trec şi mor, doar tu eşti nemuritoare, La Mulţi Ani şi mult umor. Dumnezeu pune început bun şi rost vieţii şi oricărui lucru pe care-l facem. Apreciază şi preţuieşte ceea ce ţi se oferă. Să iubeşti bolnavii şi să le dăruieşti tot ce ai mai bun — o particică din frumuseţea sufletului tău.

Next

A fi mama: Urare de ziua de nastere pentru copil

felicitari cu ziua de nastere pentru fiica de la mama in proza

Daca știi de ceva petreceri, anunță-mă, caci nu am mai mâncat prăjituri de mult si îmi scade glicemia! Nu e triumf pe lume, nici sprijin mai puternic, nici mulţumire mai deplină, decât conştiinţa curată. Fiecare persoană se bucură de cadourile oferite din suflet, indiferent de vârsta sa. Viitorul tău nu se află în fața ta, se află adânc în tine. Dupa nastere am pierdut din greutate destul de repede, exceptand soldurile care au ramas mai departate. Iti urez tot ce nu poti cumpara cu bani si bani sa poti cumpara restul. Dacă tu nu te accepţi aşa cum eşti, nici alţii nu o vor face. Oameni care reuşesc în ceea ce fac şi care te motivează şi pe tine să faci lucruri frumoase şi cu pasiune.

Next

Felicitari

felicitari cu ziua de nastere pentru fiica de la mama in proza

La mulți ani cu sănătate, Că-i mai bună decât toate! Asa iti doresc sa ramai si peste 100 de ani! In fiecare an, într-o zi speciala, suntem anunţaţi ca am mai adăugat un an la buchetul vieţii. Draga mea, sunt multe lucruri, pe care aş fi putut să ţi le dăruiesc din experienţa mea, pentru a nu fi nevoită să le afli singură atunci, când viaţa te va pune la încercare. Candela a vietii, care nu se stinge , care lumineaza si pe veci vegheaza! Să fie viaţa ta un râu Cu ape limpezi, cristaline, Şi-n orice zi să fii iubită Să nu duci lipsă de vreun bine. Multumesc ca m-ai crescut, ca m-ai educat, ca mi-ai facut de mancare atunci cand eram prea obosita, ca mi-ai fost alaturi atunci cand mi-a fost rau, ca ai strans dupa mine si pentru ca mereu ai fost acolo cu o vorba buna si o mangaiere. Despre nepoţi…nu mai spun, ştii tu destul de bine. Iti doresc sa-l gasesti daca-l cauti, sa-l recunosti daca-l vezi, sa ai norocul sa-l ai si inteligenta sa-l pastrezi.

Next

Mesaj de La multi ani !

felicitari cu ziua de nastere pentru fiica de la mama in proza

Fie ca voi să fiți întotdeauna înconjurați … … Ziua de naștere fericită pentru frumoasa noastră, inteligentă, bună și iubitoare, prințesă, suntem atât de mândri de tine! Posted in Dacă sunteți în căutarea de mesaje de ziua de nastere frumos, vă rugăm să verificați această colecție uimitoare de dorințe de ziua de naștere fericit pentru fiica de la mama sau tata. Fie ca această zi să nu vă aducă decât bucurie și amintiri minunate! Daca cineva ar avea ideea sa te numeasca batran, da cu proteza dupa el! Te imbratisez cu multa dragoste! Puternic înseamnă să plângi până nu mai poţi apoi să te ridici şi să mergi mai departe cu curaj şi asumare. Mesaje de naștere pentru fiica … Mai mult pentru tine: Mesaje de naștere pentru fiica mea Tu ești cel mai minunat și prețios dar al vieții noastre și noi vom fi întotdeauna recunoscători pentru asta. Nu râvni şi nu invidia pe nimeni pentru ceea ce are şi tu nu ai. La mulți ani, cei mai buni … La multi ani, fata noastra preferata in toata lumea, te iubim atat de mult! Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste, un mesaj de La Multi Ani de la cel ce te iubeste! De obicei noi alegem cadourile după vârstă și interese. Tu să-i surâzi şi ea să-ţi spună La Mulţi Ani din partea mea! Poate ca nu voi fi capabil astazi sa-ti ofer cel mai perfect cadou, dar toate gandurile si urarile mele sunt indreptate catre tine.

Next

Mesaj de La multi ani !

felicitari cu ziua de nastere pentru fiica de la mama in proza

Iti doresc sa fii precum iarba: cand esti calcat sa te ridici. Ea să vă fie rod a bucuriei şi a speranţei! Imi amintesc cum te-am tinut in brate pentru prima oara. Fericirea e ascunsă în gesturi, în priviri, într-o simplă îmbrăţişare şi trăieşte în tine. Sa fii precum o stea: aproape si totusi departe, datatoare de dragoste si caldura… Aniversare fericita! Fie ca voi să aveți în viață toate lucrurile bune pe care le meritați! Si mereu cu harul Tau, Izbaveste-i de ce-i rau. Astăzi îţi urăm o zi plină de fericire, linişte şi momente de neuitat. In randurile de mai jos veti gasi cateva sugestii de mesaje de la multi ani pentru mama, ce pot fi transmise atat de cei mai micuti, cat si de copiii mari si foarte mari. Și pentru că e a ta este cea mai frumoasă zi a anului.

Next

A fi mama: Urare de ziua de nastere pentru copil

felicitari cu ziua de nastere pentru fiica de la mama in proza

Fie ca aveți o zi regală în această zi specială! Dacă vrei să îți împarți viața cu un bărbat, alege unul practic, unul care știe că promisiunile lui prind valoare când sunt argumentate cu fapte. Sa nu fac rau, ca e pacat De asta tu mai invatat. Nu exista cuvinte care sa o descrie! Să faci sport şi să călătoreşti atunci când ai ocazia. Să nu te temi dacă simți că inima își ia zborul din pieptul tău și va ateriza fix pe sufletul lui. Să nu o cauţi mult, să nu pleci departe pentru a o găsi.

Next

Felicitari pentru Mamă

felicitari cu ziua de nastere pentru fiica de la mama in proza

Acum ca m-ai crescut sunt fericit că mi-ai dat viață și vreau să îți mulțumesc! Lucrurile mici pe care le facem şi le spunem au mare importanţă în timp ce noi ne urmăm calea. Să nu renunţi niciodată la ceea ce iţi doreşti cu adevărat, să te ridici mereu, oricât de greu ar fi. Urari de la multi ani, Urari pentru ziua de nastere, Urari de la multi ani pentru cei dragi. Nu lasa sa moara copilul din interiorul tau. Un gest frumos poate să ia povara umerilor obosiţi pe drum. Dorește frumos fiica … Dragă, ne-ai făcut viața mult mai semnificativă și mai plină de bucurie decât ne-am putea imagina.

Next