Manual de utilizare telecomanda universala watson rc 9208. telecomanda universala watson RC9206

Manual de utilizare telecomanda universala watson rc 9208 Rating: 9,6/10 338 reviews

Telecomanda.ro — Telecomenzi orice model!

manual de utilizare telecomanda universala watson rc 9208

Edited by edison21, 11 May 2011 - 18:47. . That means you can test other keys without leaving Search Mode. La mine a functionat acest tutorial de setare telecomanda universala. Imi puteti spune cum sa fac clar… As incerca si cautarea automata si cea cu bagatul codurilor.

Next

Telecomanda universala Watson RC 9208

manual de utilizare telecomanda universala watson rc 9208

Introduce i codul necesar func ionrii astfel: 1. Cert e ca am reusit bagand un cod sa il actionez din telecomanda, dar telecomanda nu a tinut minte setarile. Apasati orice buton pentru a inceta cautarea automata. Adica puteti verifica si restul butoanelor fara a iesi din modul cautare. Bineinteles ca este vorba de televizorul la care urmeaza sa setezi telecomanda universala ca doar nu iti ziceam sa pornesti televizorul ca sa nu te plictisesti. Daca nu este palpait, cifra este 0.

Next

telecomanda universala watson RC9206

manual de utilizare telecomanda universala watson rc 9208

Selectati marca Marca este usor de recunoscut. Am cumparat de curand un amplituner Sony de pe olx dar nu are telecomanda. Am cautat sa cumpar telecomanda originala dar nu se gaseste in Romania si de afara nu as cumpara. Dac aparatul func ioneaz merge i la pasul 6. Universal Remote Control Code Finder Philips universal remote controls can operate audio and video devices of almost any brand. Avem pentru tine si alte echipamente interesante! Citeste si: Sper sa va fie de folos. Searchduringsearch1 Power on the device you want to control.

Next

Manual Utilizare RC Univers 7Aw

manual de utilizare telecomanda universala watson rc 9208

Daca aveti intrebari legate de telecomanda universala si programarea ei va stau la dispozitie. Introduce i codul format din 3 cifre. Incercati daca butoanel de sau pe nu. Cautare rapida Dupa ce ati setat de cateva ori si aparatul care doriti sa-l controlati tot nu fucntioneaza sau codul corect nu poate fi depistat pe lista, va rugam apelati la metoda cautarii rapide. Telecomanda va iesi din modul cautare daca nu se apasa nici o tasta timp de 30 de secunde.

Next

Setare telecomanda universala. Cum setez o telecomanda universala

manual de utilizare telecomanda universala watson rc 9208

Punerea n func iune a telecomenzii Cuta i codul corespunztor mrcii aparatului respectiv. Va rugam sa cititi instructiunile de mai jos si sa le pastrati la indemana. Gasiti acum telecomanda de care aveti nevoie! Adic pute i verifica i restul butoanelor fr a iei din modul cutare. Second opinion — Neurohope este un serviciu gratuit. If most keys work improperly, please find other code in the same brand, repeat 1 -5 till you feel the main keys work well enough. Ok, uite mai jos cum se seteaza o telecomanda universala pentru un televizor: Porneste televizorul.

Next

Setare telecomanda universala. Cum setez o telecomanda universala

manual de utilizare telecomanda universala watson rc 9208

Auto Search 1 Power on the device you want to control. Asta a foat ultimul pas legat de programarea unei telecomenzi universale. Observa ii: Nu apsa i butoanele n timpul schimbrii bateriilor pentru a nu terge unele setri. Note: In the process of setup, if you want to stop setup work, pls press device key. Acum aveam doua variante: ma imbrac si mai fac o tura pana in targ sau imi bat putin capul si caut pe net… varianta 2. Poti sa o tii pentru invatarea telecomenzii universale care oricum nu va avea toate functiile daca ii bagi doar codul. Introduceti codul format din 3 cifre.


Next

Manual Utilizare RC Univers 7Aw

manual de utilizare telecomanda universala watson rc 9208

Dac majoritatea butoanelor nu func ioneaz, gsi i un alt cod i repeta i paii 1-5 pn cnd majoritatea butoanelor vor func iona normal. Aparateleelectricesielectrocasnice uzate sunt materiale valoroase,motiv pentru care locul lor nu este la gunoiul menajer! Set Up Devices According to the brand code in the attached Device Code List, find out the code of the device that you want to control. Ne pstrm dreptul de a efectua modificri fr o aten ionare prealabilNe pstrm dreptul de a efectua modificri fr o aten ionare prealabil23. Note: Your remote model number is listed inside the battery compartment and or on the front of the remote. Si am cautat in instructiunile Telecomezi unversala dar nu imi da Sa ma activez Numele unde ar trebui sa fie coduriile, daca stie cineva sa imi spuna si Mie Multumesc. See if the device work or not power off or play. Observatii: Nu apasati butoanele in timpulschimbarii bateriilor pentru a nu sterge unele setari.

Next

Universal Remote Control Code Finder

manual de utilizare telecomanda universala watson rc 9208

This search tool can help you find the right Device Code for your equipment. Nu am cartea si nici nu am avut-o vreodata. Afiare cod aparat Codul este un numr format din 3 cifre i telecomanda poate afia toate cele 3 cifre. Am gasit pe cateva forumuri franturi despre cum programez telecomanda universala si am zis sa fac si un tutorial despre acest lucru, mai ales ca mi s-a parut extrem de simplu. La ce ar trebui sa fiu atent cand cumpar una universala? Ce sa fie , nu se potriveste decat telecomanda originala sau sa fie blocul de infrarosu de le receiver dus? Buna, ma poate informa si pe mine cineva cum sa activez o telecomanda Universala , am intructiunile dar nu e Numele de la DvD si televizor, Telecomanda e de la Astrell , si DvD-ul se numeste Listo , iar Televizorul De la Daevoo. Telecomanda va iei din modul cutare dac nu se apas nici o tast timp de 30 de secunde.

Next