Download rlsp 2010 v2 torent. RLSP 2009 V2 patch cu echipe romenesti in Fifa 2009

Download rlsp 2010 v2 torent Rating: 8,4/10 861 reviews

Discutii RLSP 2009 v2 [Archive]

download rlsp 2010 v2 torent

Nu mai zic nimic de stadioane si logouri. Multumiri anticipate Ai Windows Vista si jocul instalat in Program Files? Demonstreaza ca esti mai bun si te rugam sa faci tu un patch mult mai bun exact asa cum vrei tu. Bordeanu e de 10000 de ori mai bun decat Petre Marin. Mi se par foarte normale spusele lui mns, asa cum am mai si afirmat nu de mult timp. Atunci sa vedem daca ai dreptate sau nu, iar apoi sa vedem daca ai sau nu dreptul sa postezi asa ceva pe un forum si sa critici in halul asta ca la usa cortului munca depusa de o echipa oricare ar fi ea. . Toate bune si frumoase jocul merge.

Next

FIFA.10 RLSP 2010 v2

download rlsp 2010 v2 torent

Am spus inainte de a lansa patchul ca vom face transferurile pana la ultima etapa din tur. Hope u all wil download and enjoy it! Competitia e setata corect, n-ar trebui sa se intample asa ceva. Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos in special pe cel de facebook sau chiar pe mai multe. Convertirea echipamentelor pentru Fifa 08,o voi face eu. Nu vad de ce ar mai fi cineva confuz in privinta acestora : Inca o data, felicitari mns, stefan si intregii echipe fifaromania! Poate altii fac astfel de patchuri improvizate, noi nu! Nu va fi o versiune a 3-a, s-a mai spus deja. Numele echipelor nu se vad in meniu Fete plm Si ala de zice ca dinou primi plm.

Next

Arturia.V.Collection.2010.v2.0+Presets.Incl.Keygen

download rlsp 2010 v2 torent

A fost doar o parere dea mea. In septembrie apare demo-ul la Fifa 10 si la inceputul lui octombrie apare Fifa 10, nu are rost. As fi recunoscator daca m-ati putea ajuta! Poate am gresit in unele cazuri si am lasat jucatori pe afara, dar nu s-a facut nimic intentionat. Lasa o sa castig iar cupa oricum acum sant in liga a 2-a Sper sa-mi raspunda si mie cineva desi banuiesc ca nimeni sau prea putini de pe aici mai joaca Fifa09. Aici este si cazul tau care ai facut cel mai jalnic post pe care l-am vazut vreodata.

Next

RNGP V2.0.1

download rlsp 2010 v2 torent

Daca tot ai atatea pretentii pune mana frumusel si fa tu un patch care sa se ridice la cerintele pe care le ai. I installed it and everything went smooth and been running it for a few weeks now, everything worked like a charm the first two weeks or so, then all of a sudden i started getting lag spikes even when just flicking my mousepointer at my desktop, sometimes without any additional software running, but especially when like loading a software and sometimes playing games and such. Totusi felicitari pt v2 si asteptam un update la inceputul returului cu transferuri si kituri din prezent. Cel mai civilizat e sa-ti exprimi niste nemultumiri intr-un mod obiectiv, cu argumente si eventual solutii :p au skimbat doar stadioanele dar transferutile la zi nus! I've ran into something that's troubling me just a bit. Dar nu vrei nici sa ajuti dar ai si pretentii sa iasa foarte bine.

Next

RLSP 2010 V2 patch cu echipe romanesti in Fifa 2010

download rlsp 2010 v2 torent

Asa ca mai bine niste fete generice in functie de tenul fotbalistilor, decat niste chestii cu pielea decolorata si boli dermatologice cum mai vezi prin patch-urile altor echipe de editare din Rumeinia : Asa ca rectific eu. Mai bine ai invata sa scri corect in romana si apoi sa critici acest patch;. Asadar as dori si eu echipamentele acestor echipa din patchul acesta. Din nou primii si cei mai buni, mai exact. If i haven't made myself clear in any way or lack of information i'll be glad to update. O mare parte din jucatorii din Liga I au fost remodelati la atribute pe baza feedbackului primit la prima versiune si pe baza unui clasament al jucatorilor din Liga I pentru returul campionatului, iar jucatorii de la Timisoara, Urziceni, Craiova au avut evolutii in general mult mai bune si mai constante decat cei de la echipele mari din Bucuresti, de aici si o scadere a ratingului.

Next

RLSP 2010 v2

download rlsp 2010 v2 torent

Anyway, Dear Stun, hopfully the guy who uploaded do you have serial for this particular copy? Mie nu-mi apar jucatorii pe teren imediat dupa ce incepe campionat in timpul meciurilor amicale nu aveam probleme in prima ca si in a-doua-a nu apar. I installed the language packages from the cd manually after the installation but still it doesnt work Its the only problem this windows got! Cel mai bine este sa faci tu un patch macar la fel de bun si sa fii criticat de altii si atunci nu ai sa mai critici atat timp cat ai sa mai joci jocul din seria Fifa. Macar sa fie niste critici constructive, nu jigniri. Dar ai putea fi de mai mult ajutor dand cateva exemple concrecte, asa poate se face un fix sau un update ceva ori daca nu, ceilalti useri isi pot modifica astfel manual numele jucatorilor in asa fel incat acestea sa coincida cu realitatea :p echipele din liga 3 nu au jucatorii cu numele corecte pe alocuri Care nume nu sunt corecte? Si nici daca Cetatea Suceava avea in continuare culorile galben-labastru cand ei au anuntat ca-si schimba culorile in alb-albastru deci isi schimba si echipamentele si probabil si stema. De asemenea si Stefan a mai explicat pe prima pagina a acestui topic care sunt motivele pentru care transferurile nu sunt efectuate la zi. In vara asta s-au facut cele mai putine transferuri din ultimii 5 ani dar degeaba. Asfel eu am nevoie doar de echipamentele din aceste patch home,away,gk pentru echipele mentionate mai sus.

Next

Download Rpes 2013 V2 Torent Iso

download rlsp 2010 v2 torent

It just takes a litte bit more time at 13 min coz it got a lot of stuff to get installed Anywayz thaz for this operating system and i loved it dude! Aveau acelasi numar de puncte? Am vrut doar sa arat ca unii jucatori au avut totusi evolutii constante si nu sunt chiar atat de necunoscuti pe cat ar crede lumea. Mai bine ai invata sa scri corect in romana si apoi sa critici acest patch;. Multi vorbesc aiurea fara a sti cat de greu este sa faci un patch. Sarat de ce nu a putut fii introdusa in rlsp v2? Este foarte ciudat nustiu ce se intampla! Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca. Din auzite patchul pare bun dar un singur lucru nu mi se pare normal. Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere. Nu vom mai face nici un add-on cu transferuri.

Next

Download Rpes 2013 V2 Torent Iso

download rlsp 2010 v2 torent

In legatura cu loturile ar fi iesit o mare porcarie daca scoteam acum un patch cu echipamente noi pentru Steaua si niste loturi care se schimba de la o zi la alta. E foarte posibil sa existe add-on-uri cu echipamente dupa inceperea campionatului. Am cumparat cd'ul original cu fifa2009 si l'am instalat. In fine, fetele sunt foarte greu de editat in fifa 09, daca nu imposibil. Ar fi trebuit sa bagati in patch transferuile facute pana la data cand ati finalizat lucarile la patch. I really liked this and this was real cool and installed great.

Next