Пожелания за рожден ден на син. ПОЖЕЛАНИЯ ЗА РОЖДЕН ДЕН

Пожелания за рожден ден на син Rating: 9,2/10 1932 reviews

пожелания за рожден ден на майка към син

пожелания за рожден ден на син

Радост много,усмивки още повече, успехи безчет и чудесно здраве! Пак ухае на цвят, на живот пак ухае! Той редовно следи блога и държи да знаете ,че написаното в съответния коментар не е в негов стил , и не би отговорил никога като анонимен. Като например трето лице да копира няколко пожелания за рожден ден и да ги прати на своите близки, няма никакъв проблем в това. Честит рожден ден на жената, която винаги е до мен, честит рожден ден на жената, която обичам до полуда, честит рожден ден на жената, която ме прави щастлив, честит рожден ден на жената, която обичам много! Здраве, щастие, любов не са само думи, а част от твоят прекрасен живот. Живота се измерва не по броя на вдишванията, а по моментите, които карат дъхът ти да спре. Разбира се ,че ще продължаваме все така - невероятно е усещането ,когато разговаряме като приятели ,когато решаваме заедно проблемите като равни.

Next

Пожелания за Рожден Ден

пожелания за рожден ден на син

Всеки изгрев да посрещаш красива, мила и добра! Помнете, че вие сте пример за подражание за него и той попива всяка ваша дума и всяко ваше действие. Пожелавам ти Щастие — то никога не стига! Вярвай в трудните моменти, смей се, когато тъжиш. Благодаря за гостуването в моята виртуална къщичка и топлината и положителната енергия ,която донесохте в нея. Днеска целия ден ще те правя на думи. Пожелавам ти всички твои сънища и желания да се сбъднат! Пожелавам ти най-дългият път към върха, но с много приключения, нови приятели и всякакви забавления. Татяна изненада Наско с две разкошни торти с неговия лик, снимайки го предишния ден без той да подозира нищо, докато тренира бокс в клуба в Пловдив.

Next

ПОЖЕЛАНИЯ ЗА РОЖДЕН ДЕН

пожелания за рожден ден на син

Пожелаваме ти да си здрав, много усмихнат и щастлив! И сбъдване на всичко, за което мечтаеш! Колкото повече остаряваш, толкова по-голяма става тортата и толкова по-сладък живота ти! Много успехи в университета, отличник да бъдеш и в живота и всичките ти мечти да се сбъднат! Тайфата ни те поздравява - здраве и любов ти пожелава! Върви по пътя на успеха, постлан със рози и цветя и нека всяко пожелание стане сбъдната мечта! Пожелавам ти една ръка, на която да се облегнеш, едно рамо, на което да стихват тревогите, една обич, която да носиш в сърцето си, един път, който да те води към хората, една цел, която да те води в живота, за да бъдеш истински щастлива! Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. Желая ти да бъдеш жив и здрав, и все така със този весел нрав, да печелиш на всички сърцата, и да ти е пълна душата! Кошничка с червени рози и целувки от мен. Желая ти да бъдеш жив и здрав, усмихнат и много щастлив. Но ти пожелавам и още нещо — винаги да имаш нови мечти, към които да се стремиш! Желая ти дълъг живот, изпълнен с радост и на всеки кръстопът да взимаш решение правилно. Ти си моето съкровище, което и в най-трудните ми моменти ме кара да се чувствам силна, обичана и горда майка! Двамата изпълнители зарадваха зрителите с няколко Коледни песни, които изпяха на живо в студиото на предаването. Пожелавам ти кабинета на шефа, заплатата на неговия шеф и успехите на най-смелите хора на света! Нека винаги си в настроение и да правиш всичко с вдъхновение! Пожелавам ти чудни пътешествия и смели приключения! Да си ни жива и здрава много щастлива. Една свещичка повече гори, една сълза в очите ти блести.

Next

Уникални пожелания за рожден ден

пожелания за рожден ден на син

Нека достойно да отпразнуваш своят юбилей с приятели добри, с които да пирувате, пеете и танцувате до ранни зори. Желая ти достатъчно щастие, за да запазиш духът си жив! Използвайте ги с любов и оптимистично настроение! Колко ли много път измина, колко рождени дни минаха и всичко това, което постигна е мечта за повечето хора, защото в любов и старание, а дори и терзание правеше всичко, не позволяваше на нищо да ти попречи света да направиш щастлив! Надявам се, че няма да изпитваш нужда да бъдеш център на вниманието, но ще оценя, ако го постигнеш. Желая му много здраве, щастие и успехи във всяко начинание. Бъди като звездите - близка и далечна, даряваща любов и светлина. Нека празнуваме заедно твоя специален рожден ден! Пожелавам ти километри усмивки за твоя рожден ден! Радвам се ,че ви има и сте до мен в хубав и труден час. Не забравяй,че те чака още едно рождениеХристово,чрез което Бог иска за да те благослови със Своите Духовни благословения,за Своя слава и твое благоденствие. Нека бизнесът да ти върви и да се къпеш във пари! Щастлив живот, прекрасна младост, Желая ти навред успех! Кошничка с рози, целувки от мен.


Next

Пожелания за рожден ден на син

пожелания за рожден ден на син

Малко по-късно певицата била поканена и на официалното тържество, на което присъствали съученици на Наско. Ти си моята гордост и моят свят! Толкова късмет, че да имаш чувството, че Всевишният нещо се е заял с тебе. Пожелавам ти да сбъднеш всичките си мечти! Пожелавам ти пътека, която всеки ден да те води до прекрасно утре! Жива и здрава семейна среда и много мъдрост от небеса. Едната от тях бе за семейния фитнес клуб, а другата — специална изненада за самия Наско. Пожелавам ти Здраве — то Винаги е нужно! Приятно ми е присъствието на всички ви в моя виртуален дом. Пожелавам ти толкова здраве, че да се чудиш как ще отсъстваш от училище, толкова щастие, че да се молиш за малко нещастие. Надявам се, че ще си човек, чието сърце ще бъде отворено за всички.

Next

Татяна със специална изненада за рождения ден на сина си

пожелания за рожден ден на син

Късметът като спътник твой да бъде твоя супергерой! Нека всяко твое желание да стане реалност и когато гледаш назад, да виждаш една красива пътека, постлана с цветя и сбъднати надежди! Благодарим ти, че те има и си до нас! Пожелания за Рожден Ден на Дете Децата винаги са били всичко за своите родители, затова един поздрав за рождения ден на детето е чувствен начин да изразите своята любов към тях. Животът казват е игра, в която все някой побеждава. Не прекалявай с черния пипер, макар че и без него не може! Но използването на материали за комерсиална цел с цел печалба е строго забранено. Орисвам те да бъдеш винаги усмихната! Не знам какво да ти пожелая, защото ти си имаш всичко. Не мога да забравя мига, в който те зърнах и разбрах, че ще дам живота си за теб! Желая ти достатъчно болка, че и най-малките радости в живота да ти изглеждат много по-големи! За помощ винаги си ти готов откликва сърцето ти на всеки зов. Здрасти, свят-необят, сбран във малката стая! Ако наистина е така, да победиш ти пожелавам! Ако подаръкът може да бъде невидим, нека да е много здраве.

Next

ПОЖЕЛАНИЯ ЗА РОЖДЕН ДЕН

пожелания за рожден ден на син

Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най-вече любов! Празнувай колкото можеш на този рожден ден, за да вдигнеш високо летвата за всеки следващ празник и да се радваш с цялото си сърце! Ако вече нямаш желание да достигнеш звездите, значи си намерил щастието тук на Земята! Надявам се, че усмивките ти ще бъдат много повече за сметка на сълзите. Нека радост ти изпраща съдбата всеки следваш час! Не би могло да бъде другояче - връзката родител - дете е много голяма. Не си с година остаряла, ти просто повече си помъдряла! Да слушам и да не прекъсвам, да уважавам твоя глас. Пожелавам ви успешна нова седмица ,добра и спокойна. Гаджетата идват и си отиват, но приятелите остават! Бъди все така весело и лъчезарно дете! Днес е твоят ден, твоят ден — твоят прекрасен рожден ден! Тайфата ни те поздравява — здраве и любов ти пожелава! Благодаря сърдечно ,че станахте част от нашия празник. Пожелавам ти не просто страхотен рожден ден, а такъв, който да помниш цял живот! Помним, че животът е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото! Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат, но да не личат! Пожелавам ти всичко най-хубаво, нека дните ти да бъдат изпълнени със слънчеви лъчи и много усмивки, нека всяка твоя нощ да е изпълнена с прекрасни сънища и пожелавам ти някой ден всички те да се сбъднат. Бог да бъде с теб и да подреди живота ти по Неговата воля! Не забравяй да ни поканиш по чашка, когато празнуваш рождения си ден след 100 години! Нека празника ти бъде увенчан с много усмивки, наздравици от сърце и добри пожелания, които да се сбъднат! Днес всеки ти пожелава здраве и така трябва да бъде, защото без него не можем, а аз ти пожелавам и да може да се радваш на своето здраве като получаваш всичко, което поискаш! Орисвам те на всичко да вдъхваш живот! Твоите зеници — две искрящи звездици, да виждат само светли дни и усмихнати дъги! Каквото пожелаеш да стане мигом! Бъди все толкоз мила и добра, бъди си просто майка и жена.

Next

Уникални пожелания за рожден ден

пожелания за рожден ден на син

Кой не би искал някой като теб! Да бъдеш силна, да мечтаеш, наздравица за теб от мен! Поливай живота обилно с червено вино, овкусено със ситни резънчета ябълка и щипка канела! Успех във всичко с което се захванеш. Бъди щастлива и гореща в чувствата си в любовта! Букет от чувствата ни приеми, Обичта ни към теб безкрайна като подарък прегърни! На теб приятелю желая светли дни, желая ти венец от рози и сбъдване на твоите мечти. На тази дата синът й навърши 17 години, а гордата му майка през целия ден споделяше емоциите от празника и с почитателите си във Facebook. Желая ти достатъчно слънце, за да запазиш мирогледа си светъл! Когато научава, че ще има мъжка рожба, като всяка майка Кейт е силно развълнувана. Всъщност баща ти винаги е държал да вземаме важните решения с вашето участие. И макар годините да натежават, остани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години и да си. Любовта да ти дава крила, с които да се рееш по света! Здрасти, кипнал, студен, умен, тъп и безумен! И идваш си щом пожелаеш , а аз все чакам си сина.

Next

Пожелания за рожден ден за син

пожелания за рожден ден на син

Бъди най-внимателната, най-любимата и неповторима жена! Да радваш мама и тати и да учиш малката сестричка братче на много лудории! Пожелавам ти не просто късмет, а небивал успех, здраве и любов да съпътстват всеки миг от твоя живот! Честит 20 годишен юбилей, пожелавам ти, до като навлизаш в дебрите на живота да успяваш с лекота да преминаваш препятствията, да вървиш само нагоре и всяка твоя мечта да става реалност! Нека всичко, за което мечтаеш сега, се сбъдне! Пожелавам ти да си толкова щастлива, колкото си и красива, да сияеш все така, като утринна роса и да бъдеш все така - мила и добра! Току що преведохме на вашата банкова сметка 365 дни с късмет, здраве и щастие! Благодаря ви ,много ви благодаря : sladyr4eto87 iliada 52. Ти си моята най-голяма победа, защото Бог ми е дал най-прекрасното, умно и добро дете за една майка! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини! Бъдете най - оригинални с вашето пожелание за рожден ден на дете. Пожелавам ти светът да е в краката ти! Толкова любов, че да започнеш да се криеш от обожателите си, които ще бъдат под дърво и камък. Имаш моята майчина подкрепа завинаги! Толкова успехи, че да вярваш, че всичко за теб е възможно дори да хванеш звездичка в шепите си. На кратко казано бъди черешката на всеки сладолед със шоколадова глазура.

Next

пожелания за рожден ден на майка към син

пожелания за рожден ден на син

Желаем ти здравето на скалите, дълголетието на орлите, младостта на елите и на всичките банки парите! Това е рожденият ден на най-сладкото дете на света. Надявам се, че ако изпитваш страхове от нещо, ще имаш желанието и смелостта да ги преодоляваш. Какъвто и да станеш когато пораснеш, аз съм сигурен, че ще се открояваш от тълпата, защото ти си много светло и интелигентно дете. Добро утро, крилат, мигновен и безкраен. Желая ти прекрасна младост от мое име и от името на любовта! Спомням си деня, в който чух, че Бог ще ме дари със син. За теб животът нека бъде песен, за теб животът да е сбъдната мечта. Беше мъничко,бяло,нежно с руса коса,очите кафяви и усмивка с красотата на цветя.

Next